MedControl - Diaporama
MedControl - Diaporama
MedControl - Diaporama
MedControl - Diaporama
MedControl - Diaporama

Despre noi

Gestionarea medicatiei poate fi dificila pentru cei cu un tratament medicamentos complicat. Nerespectarea acestuia poate duce la agravarea starii de sanatate a pacientului, stres in plus pentru familie, precum si costuri semnificative care pot fi evitate.

Careousel® Advance GSM este foarte eficient pentru pacientii vulnerabili, ajutandu-i sa-si aminteasca sa-si administreze medicatia. Utilizatorii ne-au relatat ca acesta le-a imbunatatit starea de sanatate, avand independenta si o calitate a vietii mai buna.

Pentru cei cu un tratament complex, nerespectarea dozei medicamentelor si a orei recomandate pentru administrare, poate avea consecinte majore, in special in cazul celor mai in varsta si vulnerabili.

Un beneficiu important al Careousel® Advance GSM este acela ca dozeaza doar cantitatea corecta, disponibila la ora recomandata. Celelalte pastile sunt blocate in dispozitiv in afara ariei vizuale, prevenind o administrare a unei doze incorecte.

Careousel® Advance GSM este folosit la scara larga in Marea Britanie, Tarile Scandinave, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Noua Zeelanda, fiind oferite de asistentii sociali si casele de asigurari ca si o componenta a pachetului de beneficii pentru pacientii vulnerabili care au dificultati in a-si gestiona medicatia. Dozatorul Careousel® poate sa fie atat de sine statator cat si activat de la distanta.

PRODUSE

CONTACT

Nume*

Prenume*

E-mail*

Subiect

Mesaj